Campionatul şcolii sportive Criuleni la fotbal

Conform Planului de acţiuni sportive pentru anul 2014, la 23 aprilie curent, pe stadionul raional Criuleni s-a desfăşurat Campionatul şcolii sportive Criuleni la fotbal, la care au participat elevi cu a.n. 2000-2001.

Competiţiile au avut ca obiectiv popularizarea fotbalului în raionul Criuleni, aprecierea activităţii antrenorilor, dar şi pregătirea pentru Campionatul Şcolilor Sportive din Republica Moldova.

La competiții au participat peste 75 de tineri fotbalişti, elevi din filialele Criuleni, Cruglic, Dubăsarii Vechi, Maşcăuţi și Micleşti.

Competițiile au fost deschise de către directorul școlii sportive din Criuleni, dl Iurie LAZOVSCHI, care a urat elevilor multă sănătate, performanţe înalte în sport şi succese la învăţătură.

Competiţiile s-au desfăşurat pe sistem circuit. În cadrul meciurilor fotbaliştii au arătat o pregătire funcţională înaltă și un interes activ pentru victoria echipei sale.

Rezultatele competiţiilor sunt:

  • Locul I – echipa din or. Criuleni, antrenor Mihai Iaţco;
  • Locul II – echipa din s. Dubăsarii Vechi, antrenor Artur Cerlat;
  • Locul III – echipa din com. Micleşti, antrenor Adrian Corochi.

Echipele premiante au fost decorate cu diplome şi medalii de gradul respectiv. Echipei campioană i s-a înmînat și Cupa Campionatului.

Cu diplomă de menţiune pentru participare activă au fost decorate echipele din satele Maşcăuţi, antrenor Veaceslav Mirca şi Cruglic, antrenor Viorel Griţco, care au ocupat în cadrul competiţiilor locurile 4 şi 5 corespunzător.

Conform meciurilor disputate, cei mai buni jucători au fost menționați de către organizatori după cum urmează:

  • Cel mai bun portar – Albu Ion din s. Maşcăuţi;
  • Cel mai bun apărător – Cerlat Cristian din s. Dubăsarii Vechi;
  • Cel mai bun mijlocaş – Kerimov Maxim din or. Criuleni;
  • Cel mai bun atacant – Valacu Axenti din com. Micleşti;
  • Cel mai bun golgheter – Cazacu Alexandru şi Negroiu Cristian din or. Criuleni.

Participanţii au adus mulţumiri administrației școlii sportive Criuleni pentru buna organizare a turneului. La rîndul său, directorul şcolii, dl Iurie LAZOVSCHI a adus mulţumiri dlui Vladimir GUZUN, specialist, compartimentul „Tineret şi sport” al Consiliului Raional Criuleni şi personalului stadionului raional pentru buna pregătire a bazei sportive la acest turneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *