Festival fotbalistic (video)

Cu ocazia meciului Moldova – Suedia din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin, proiectul OFFS Moldova a organizat la stadionul CSCT Buiucani un festival fotbalistic pentru 48 de băieţi şi fete din Ratuş, Nimoreni şi Chişinău.16

Oaspeţii evenimentului au fost Henrik Huitfeldt, Şef Cooperare pentru Dezvoltare al Ambasadei Suediei în Chişinău, precum şi jucătoarele naţionalei Moldovei Mihaela Guma şi Alexandra Bocancea, care au împărţit cadouri copiilor.

Pe lângă tradiţionalele activităţi cultural-sportive, micuţii s-au bucurat şi de acţiunile cu participarea colaboratorilor Inspectoratului General al Poliţiei în cadrul programului special SSP (Sport – Şcoală – Poliţie). Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de către Iurie Conusevici și Svetlana Patraș, Asistenți ai Coordonatorului proiectului OFFS în Moldova.

Proiectul OFFS este implementat în țara noastră de către FMF și organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca din anul 2006, iar principalele obiective sunt promovarea fotbalului în toate regiunile Moldovei și acordarea unei asistențe metodice și tehnice asociațiilor, cluburilor și școlilor de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *