Festival OFFS (video)

Joi, 3 septembrie, la stadionul sătesc din Ratuș, OFFS Măgdăceşti a organizat un festival fotbalistic pentru circa 200 de copii.

Pe lângă activitățile cultural-sportive, micuții s-au bucurat și de acțiunile cu participarea colaboratorilor Inspectoratului General al Poliției în cadrul programului special SSP (Sport – Școală – Poliție).

Oaspeții evenimentului au fost Henrik Huitfeldt, Șef Cooperare pentru Dezvoltare al Ambasadei Suediei în Chișinău, Manstrale Dahlstrom, Secretar Cooperare pentru Dezvoltare al Ambasadei Suediei în Chișinău. La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au fost prezenți Lilian Luca, Șef al Secției siguranță copii a Direcției activități comunitare a Direcției Generale Securitate Publică, Eugenia Florica, Inspector Superior al Biroului siguranță copii al Inspectoratului de Poliție  Criuleni, Iurie Conusevici și Svetlana Patraș, Asistenți ai Coordonatorului proiectului OFFS în Moldova, Alexandru Golban, Director responsabil de Echipele Naţionale Specializate de Futsal, Fotbal Plajă și Fotbal Feminin.

Conform planului de activitate OFFS, astfel de festivaluri vor mai fi organizate și în alte localități până la 12 septembrie.

Proiectul OFFS este implementat în țara noastră de către FMF și organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca din anul 2006, iar principalele obiective sunt promovarea fotbalului în toate regiunile Moldovei și acordarea unei asistențe metodice și tehnice asociațiilor, cluburilor și școlilor de fotbal.

sursa: FMF.md

001 002 003 004 005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *